7 Ekim 2012 Pazar

SALKIM HANIMIN TANELERİ
malzemeler?

2 adet havuç
yarım su bardağı süt
1 paket petibör kakaolu bisküvi
hindistan cevizi
1 çorba kaşığı pudra şekeri

kürdan

bisküvilerimizi derin bir tabak icerisinde ezip, üzerine sütümüzü ekliyoruz. Havuçlarımızı rendeliyoruz, benim yaptığım gibi kalın, salata kısmı ile değil, ince kısmı ile :) dalgınlıkla kalın kısım ile rendelemiş bulundum, hali ile havuçlar baya bir büyük oldu. sonrasında rendelenmiş havuçlarımızı, süt ve büsküvi karışımına ekleyip, pudra şekerimizide ilave ettikten sonra güzelce karıştırıyoruz. tek tek toplar haline getirip, hindistan cevizine buluyoruz. üstüne kürdanlarımızı yerleştirip, yarım saat kadar buzdalabında dinlenmeye bırakıyoruz.




1 yorum: